Massimo Rivetti Family Farm z 25 hektarami uprawianymi w ramach certyfikacji ekologicznej uprawia zarówno tradycyjne, jak i międzynarodowe odmiany winogron. Roczna produkcja wynosi około 100 tysięcy butelek, głównie podzielonych między Barbaresco i Barbera d’Alba. Wszystkie pola są zgrupowane wokół trzech gospodarstw: Froi, Garassino i Palazzina. Wewnątrz pierwszego, położonego w wiosce Neive, znajduje się winnica zbudowana na wzgórzu Serraboella, jedna z najważniejszych w produkcji Barbaresco.
To potężne czerwone wino ukazuje całe piękno i siłę filozofii Piemontu. Zdecydowane o złożonym bukiecie. W smaku miękkie, a zarazem trwałe. Przez 24 miesiące dojrzewa w dużych beczkach ze słowiańskiego dębu rozwijając... więcej
Ważne! Ta strona korzysta z plików cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies. Zamknij komunikat.