Rubinowa czerwień w kieliszku otwiera się intensywnymi nutami aromatycznymi z delikatną owocowością i kwiatami w tle. Słodkie taniny, świeże, chrupiące owocowe aromaty i bardzo przyjemny smak to wynik... czytaj więcej
Nero d’Avola, władca absolutny „Sycylijskiej Winnicy”, ulubiony „syn swojej ojczyzny” jest niekwestionowanym bohaterem obszaru Riesino, który czuwa nad historią i... czytaj więcej
Winnice Patri częściowo zlokalizowane w rejonie Cerasuolo di Vittoria, są jedynym DOCG na Sycylii. Chcąc podkreślić i w pełni wykorzystać te walory, posadziliśmy szczepy Frappato i Nero d'Avola na... czytaj więcej
Syn mitycznego terytorium bogatego w historię. Przesiąknięte popiołem winnice i wulkaniczne gleby ''wykute ogniem Olbrzyma" rodzą wspaniałe owoce o oryginalnym charakterze, które czynią ten obszar... czytaj więcej
Mityczne, owiane legendą wino pochodzące z obszarów pokrytych wulkaniczną ziemią, od zawsze fascynującą swoją pierwotną siłą i płodnością. Winnice czerpiąc z naturalnych mocy tego rejonu nadają wyjątkowy... czytaj więcej
Intensywnie czerwony kolor z fioletowym odcieniem. Delikatny i złożony nos z wyraźnymi nutami róż, śliwek, dojrzałych jeżyn. Bogate na podniebieniu z akcentem wiśniowej konfitury. Niezwykle okrągłe i kompletne.... czytaj więcej
Delikatne, półsłodkie, czerwone wino. Jasna, rubinowoczerwona barwa. Zachęcający owocowy aromat wiśni, śliwki i ziół. Zbalansowane i bardzo przyjemne w smaku. Sugestie kulinarne: kuchnia tajska,... czytaj więcej
Białe, półsłodkie, lekkie wino słomkowo-żółtej barwie. Intensywny owocowy bukiet. Zbalansowane i przyjemnie owocowe w smaku. Sugestie kulinarne: kuchnia azjatycka, ser, desery. Grona:... czytaj więcej
Intensywnie pomarańczowa etykieta symbolizuje bogactwo aromatów i słońce południowych Włoch. Czerwone esencjonalne wino, otrzymywane w procesie częściowego suszenia winogron. Głęboka,... czytaj więcej
Wykwintne, czerwone wino stołowe produkowane metodą appassimento - z podsuszanych gron. Intensywna ciemna rubinowa barwa. Wyrazisty owocowy aromat. Na podniebieniu akcenty wiśni, śliwki i figi. Miękkie, długie,... czytaj więcej
Intensywnie czerwonorubinowa barwa. Aromat intensywny, owocowy z akompaniamentem nut zapachowych czerwonych owoców, jeżyn, wiśni i borówki amerykańskiej oraz kwiatów Irysa. Wyraziste, bardzo... czytaj więcej
Błyszcząca rubinowa barwa. Aromat intensywny i owocowy z wyraźną nutą porzeczek. Świeżość i aksamitna owocowość doskonale korespundują z profilem aromatycznym. Dojrzewanie w beczce. Grona: Teroldego Rotaliano... czytaj więcej
Rubinowoczerwona barwa o intensywnych purpurowych refleksach. Delikatne jak jedwab, ale jednocześnie intenswyne w aromacie z nutami fiołków i czerwonych owoców. Pełne harmonii i dobrze zbudowane. Na... czytaj więcej
Słomkowożółta barwa, intensywny i trwały aromat z wyraźnie zaakcentowaną gruszką i nutami owoców tropikalnych. Zjawiskowo eleganckie i aksamitne w smaku, odpowiednio zbalansowaną kwasowością i... czytaj więcej
Słomkowożółta barwa ze złotymi refleksami z bardzo eleganckim i trwałym perlażem. Wytwarzane metodą klasyczną (minimum 36 miesięcy Degorgement à la glace).W nosie klasyczny aromat skórki... czytaj więcej
Famoso, zwane także Uva Rambela jest autochtoniczną odmianą krzewu winorośli z Romanii, którą po wielu latach zapomnienia odkryto na nowo. Uprawy Famoso zostały przywrócone około dziesięciu lat... czytaj więcej
To białe wino, które niczego nie ukrywa ... zaprasza i zachwyca swoim aromatem, otwierając się na podniebieniu pełnią smaków inspirowane charakterem "człowieka witruwiańskiego" znajdującego sie na... czytaj więcej
Novebolle Romanga DOC Spumante oznacza smak i nieodparte pragnienie świętowania. To koncept, który wywodzi się z długiego doświadczenia w produkcji wina musującego w Romanii, jeszcze na początku XX wieku.... czytaj więcej
Novebolle Romanga DOC Spumante oznacza smak i nieodparte pragnienie świętowania. To koncept, który wywodzi się z długiego doświadczenia w produkcji wina musującego w Romanii, jeszcze na początku XX wieku.... czytaj więcej
Novebolle Romanga DOC Spumante oznacza smak i nieodparte pragnienie świętowania. To koncept, który wywodzi się z długiego doświadczenia w produkcji wina musującego w Romanii, jeszcze na początku XX wieku.... czytaj więcej