Aromatic herb, multiple uses. Fresh notes, intense flavour, so strong and pleasant aroma. Ideal for raw dressing on courgettes, cucumbers, potatoes, lamb and peas. MIĘTA 98% Extra Virgin Olive Oil plus 2% naturalny... czytaj więcej
Ocet winny połączony z octem balsamicznym z Modeny o delikatnie słodkim smaku. Idealny do sałatek. Data ważności do spożycia: 15.12.2030 Przechowuj zakręcone w ciemnym, z dala od światła i grzejników. czytaj więcej
TYMIANEK 98% Extra Virgin Olive Oil plus 2% naturalny ekstrakt tymianku Świeże i aromatyczne zioło śródziemnomorskie. Świeży, intensywny smak, lekko pikantny. Sugestie kulinarne: idealny do surowego... czytaj więcej
98% Extra Virgin Olive Oil plus 2% naturalny ekstrakt grejpfrutowy Chrakterystyczna gorzko-kwaśna nuta tego najmniej słodkiego spośród cytrusów. Sugestie kulinarne: idealny dressing na surowo do... czytaj więcej
PISTACJA 98% Extra Virgin Olive Oil plus 2% naturalny aromat pistacjowy Pochodzaca z Bliskiego Wschodu pistacja jest bardzo popularna zarówno we Włoszech jak i w całej Europie. Intensywny... czytaj więcej
SZALOTKA Bardzo przydatna i lubiana w kuchni. Pomimo swojej subtelności odkrywa i uwalnia smaki wielu potraw. Sugestie kulinarne: dodatek (na surowo) do dań rybnych, warzyw, kremów i pieczeni. Data... czytaj więcej
Chilli Pepper TASTING NOTES In the world’s culinary tradition it gives vitality to the dishes. Spicy, persistent and captivating. SUGGESTIONS Ideal for raw dressing on legume soups, pasta, pizza, meats and... czytaj więcej
ZIOŁA ŚRÓDZIEMNOMORSKIE 98% oliwa extravergine, 2% aromat naturalny Typowy zapach wiązki świeżych ziół, tzw. bouquet garni (oregano, tymianek, rozmaryn, liść laurowy, zawinięte w... czytaj więcej
98% Extra Virgin Olive Oil plus 2% naturalny ekstrakt cytrynowy Blask śródziemnomorskiego słońca zamknięty w pięknym owocu. Orzeźwiająca, przyjemna kwasowość i świeży smak połączone z delikatnym aromatem.... czytaj więcej
98% Extra Virgin Olive Oil plus 2% aromat Przyjemny, łagodny smak połączony z wędzonym aromatem. Pierwsze tłoczenie na zimno. Sugestie kulinarne: doskonale zastępuje smak mięsa w kuchni wegańskiej i... czytaj więcej
Najwyższej jakości oliwa extravergine zamknięta w ceramicznym naczyniu o kształcie słynnych apulijskich domów "trulli" budowanych z kamienia wapiennego i kamieni. Najwięcej budowli typu trulli zachowało się do... czytaj więcej
100% Italiano, pierwsze tłoczenie na zimno. Oliwa extravergine superiore w wersji premium luxury. SMAK: Wyjątkowa elegancja i harmonia smaków. Intensywny, rozległy i przyjemnie otulający zapach. Na... czytaj więcej
Kształt ceramicznego naczynia nie jest przypadkowy - to słynne pulijskie "pumo", które można zobaczyć np. na szczytach dachów charakterystycznych pulijskich białych domków. Pumo, z... czytaj więcej
Intensywność: 5/5 Pierwotne pochodzenie odmiany: Puglia, Włochy Smak i aromat: intensywnie owocowa, nuty warzywne, aromat karczocha; intensywny smak o zdecydowanych ale zrównoważonych ... czytaj więcej
Intensywność: 2/5 Pierwotne pochodzenie odmiany: Puglia i Toskania, Włochy Smak i aromat: delikatny elegancki aromat i bardzo zrwónoważony smak. Pierwsze tłoczenie na zimno. 100% Italiano. Sugestie... czytaj więcej
Intensywność: 1/5 Pochodzenie: Calabria Smak i aromat: przyjemny aromat, delikatny i harmonijny smak z subtelną owocową nutą. Sugestie kulinarne: idealna do warzyw, sałatek, do posiłków dla niemowląt,... czytaj więcej
Olio extravergine d'oliva. Bardzo cenny składnik o wyjątkowym aromacie. Smaczna, intensywna w aromacie i bardzo trwała w smaku. Pierwsze tłoczenie na zimno. Sugestie kulinarne: idealna jako świeży dodatek... czytaj więcej
Olio extravergine d'oliva. Włoska oliwa extra vergine doprawiana bazylią o świeżym i pikantnym aromacie. Jej słodkie nuty przywołują lato. Pyszna i pikantna w smaku. Pierwsze tłoczenie na zimno. Sugestie kulinarne:... czytaj więcej
Oliwa pochodząca z Puglii, regionu który słynie z najlepszej jakości oliwy, od bardzo utytułowanego producenta LE FERRRE. Pierwsze tłoczenie na zimno. 100% Italiano. INTENSYWNOŚĆ / 2.5 /5 SMAK /... czytaj więcej