Eleganckie czerwone wino uzyskiwane z częściowo podsuszonych gron Nero d'Avola, Nerello Mascalese, Merlot oraz Cabernet Sauvignon. Bogate, ale jednocześnie delikatne i odpowiednio zbalansowane w smaku. Nuty... czytaj więcej
Sycylijskie czerwone wino, o głębokiej i intensywnej, czerwono-rubinowej barwie. W nosie nuty owocowe, wypełnione słodkością owoców leśnych. W smaku pełne ciało, w harmonii z okrągłymi i słodkimi taninami.... czytaj więcej
Jasna, słomkowa barwa. Nos świeży i owocowy z akcentami gruszki, zielonego jabłka i białej brzoskwini. Na podniebieniu powtórzony bukiet aromatyczny, ze świeżą kwasowością, oraz nutami kolendry i mineralnością... czytaj więcej
Adres strony internetowej: http://www.baronemontalto.it/
Tymczasem grona sobie dojrzewają (26.08.2013): Metoda Passivento